Museum More Ruurlo

Voor Museum More in Ruurlo maken we een uitzondering. Voor dit prachtige musuem in Kasteel Ruurlo maken we een hele pagina vrij op onze site. Kasteel Ruurlo is een van de twee locaties van Museum More van Hans Melchers. De heer Melchers heeft het kasteel gekocht van de gemeente Ruurlo, met als doel er een bijzonder museum in te vestigen. Er is gekozen om de Carel Willink-collectie hier tentoon te stellen. Maar voordat het zo ver was, zijn het kasteel en de omliggende tuin volledig gerestaureerd. Waarmee zowel de collectie in het museum als het kasteel meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken!

Binnen 5 maanden heeft het museum al 100.000 bezoekers mogen verwelkomen. Iets wat de hoogste verwachtingen heeft overtroffen. Wij van Landgoed Zelle kunnen het museum More in Ruurlo dan ook van harte aanbevelen aan onze gasten. Hieronder treft u een korte film die een mooie impressie geeft van het museum en de collectie.

Overnachten bij Museum More

Landgoed Zelle bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van Museum More in Ruurlo. Het landgoed biedt verschillende mogelijkheden voor comfortabel en stijlvol overnachten. U kunt kiezen voor een van de Finse Bungalows of de sfeervolle en comfortabele vakantieboerderijen. Net als het Kasteel Ruurlo heeft Landgoed Zelle een rijke historie. Deze historie delen we graag met onze gasten. Wilt u een specifiek arrangement tijdens uw verblijf in de buurt van Museum More? Of wilt u uw bezoek aan het museum combineren met een dagje golfen op de golfbaan van landgoed Zelle? Neem dan even contact met ons op.