Veilig op vakantie in de Achterhoek

Op dit moment waart het corona-virus rond in de wereld. Mensen wordt geadviseerd op afstand van elkaar te blijven en geen onnodige contacten te hebben met anderen. Dit om te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk gezond blijft. Onze vakantiehuizen liggen op ruime afstand van elkaar, zodat u kunt genieten van rust, ruimte en privacy. Zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

Overigens hebben al onze huizen een glasvezelverbinding en uitstekende WiFi.

Daarnaast bieden wij u een volledig contactloos verblijf aan, waarbij we uiteraard wel bereikbaar zijn.

Corona maatregelen op Landgoed Zelle

We bieden u een volledig contactvrij verblijf aan.

We hebben geen balie, geen receptie. U kunt met een sleutelkluisje uw woning betreden.

We bieden al jaren een bezorgservice aan voor uw boodschappen via de AH in Hengelo Gld.

De diverse horecagelegenheden in de (directe) omgeving bieden legio mogelijkheden om aan huis maaltijden te laten bezorgen, of deze af te laten halen.

Met andere woorden, kom gerust genieten van onze sfeervolle huizen, de rust, ruimte en prachtige natuur. Maar houdt u aan de regels, bepalingen en mogelijke restricties die gelden tijdens de periode van uw verblijf.


Corona annuleringsvoorwaarden

Als wij niet mogen leveren omdat er een volledig verbod is op het bezoeken van vakantiehuizen, is er sprake van een overmachtssituatie.

In dat geval kunt u tegen boekingskosten omboeken naar een andere periode, waarbij eventuele meerkosten voor de nieuw gekozen periode uiteraard wel in rekening gebracht zullen worden. Of we storten u het volledige bedrag, minus de boekingskosten terug.

Indien u niet kunnen komen omdat de samenstelling van uw groep niet accordeert met de dan geldende regels, dan heeft u de volgende opties:
- U past zelf uw groepsgrootte aan tot een kleinere groep, zodat je wel aan de voorwaarden voldoet. De minderkosten worden uiteraard aan u terugbetaald (denk bijvoorbeeld aan de gemeentelijke heffingen, bedlinnen, badlinnen, opgemaakte bedden).
- U kunt omboeken naar een andere periode, waarbij we dit tegen uitsluitend boekingskosten kunnen doen als we de woning opnieuw voor dezelfde periode kunnen verhuren. In dat geval storten we u het geld terug.
- U boekt om naar een andere periode, maar wij kunnen het huis in de tussentijd niet opnieuw verhuren, dan rekenen we 30% van de accommodatiekosten plus de boekingskosten.
- U kiest ervoor om te annuleren, we rekenen in dat geval 30% van de accommodatiekosten plus de boekingskosten.