Golfclub 't Zelle

Op het eeuwenoude Landgoed Zelle bevindt zich op loopafstand van de unieke vakantiehuizen een van de mooiste 18 holes golfbanen van Gelderland.

Golfbaan 't Zelle is ongeveer 95 ha groot en bestaat uit een 18 holes wedstrijd baan, een volwaardige 9 holes par 3 baan, twee putting green, een pitching green met zandbunker en een driving-range met 30 afslagplaatsen waarvan er 10 overdekt zijn.

Bij de aanleg is gebruik gemaakt van de reeds aanwezige structuur van het Achterhoekse coulissenlandschap. De holes zijn uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte en kronkelende beken, die verschillende waterpartijen verbinden. Een sandywaste en een moeras maken de baan zowel voor een geoefende als beginnende golfer tot een zeer sportieve uitdaging. U kunt bij ons tegen een gereduceerd tarief uw vouchers voor een 9- of 18-holes ronde bestellen.

restaurant_golfbaan_zelle_Achterhoek_gelderland golfbaan_zelle_Achterhoek_gelderland_4

Na afloop van uw spel kunt u genieten van een hapje en een drankje in restaurant/clubhuis De Zellerij, dat gevestigd is in een voormalige pachtboerderij van het Landgoed en Golfclub 't Zelle.
golfbaan_zelle